Co dům dal a zítřek možná přinese

Proč chci jet do madridu.

11. 2. 2011 21:48
Rubrika: Základní info | Štítky: url:madrid2011

PROČ CHCI JET DO MADRIDU

 

Proč vlastně chci jet do Madridu? Inu, dobrá otázka:) Nápady zrovna neoplývám, tedy jen mé nanejvýše stručné pojednání.

Protože mě pozval papež a toto pozvání vnímám nanejvýš osobně.

 

-úkol je snad splněn, ale přece jen se o trošičku více rozepíšu:)

Ano, přiznám se úplně a bez mučení, ne vždy jsem takto jasně krystalizovala své myšlenky. Vždyť o co se hlavně jednalo! Já vždy přec následovala stopy svých starších sourozenců a předanou štafetou se jala vzorně plniti úlohu mladé katoličky a poslušně vymetala křesťanské akce. A jak by taky ne:) Tato role nabízela daleko více, než se na první pohled zdálo - křesťanství a kamarády křesťany, což jako výhodu budu pociťovat vždy, v naší (ne)katolické zemi s velkou katolickou tradicí, kde přízvisko "křesťan" začíná znít téměř jako obvinění. Další pro mě již tehdy objevená hodnota bylo cestování, ať již do malebné Strážnice na Moravě nebo do daleké (až neexistenčně vzdálené) Austrálie:) Je to milost. Jak jinak nazvat nezasloužený dar:)

Dnes již cítím nadto i téměř povinnost více dávat, než si brát. Tedy - cítím očekávání, papežovo očekávání. Přijeď, naplň se až po okraj a jdi ve jménu Páně do celého světa. Papež mě pozval. S Boží pomocí chci přijet.

Přesto jestli opravdu přijedu, nezáleží jen na mě. Možná trošku i na signálech:) A možná...možná jsem to jenom měla napsat.

 

 

Zobrazeno 2889×

Komentáře

Jana Luzarová

Nádhera. Ani, jsi moje hvězda.

Jak to že na singálech? To neee!

Zobrazit 1 komentář »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona Nuvio